2014 Takvim Yılında Burdur'a değer katan firmaların ödül töreni

Burdur'a değer katanlar müşterek ödül törenini gerçekleştirerek, ilçemizden 2014 takvim yılında yüksek düzeyde gelir vergisi, kurumlar vergisi beyan eden ve yüksek düzeyde ihracat yapan firmalara plaketlerini takdim ettik.Plaket alarak sıralamaya giren firmalarımıza teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.Bucak Ticaret ve Sanayi Odası

Burdur sütünün damgasının vurulması gerektiğini aktaran Hisarcıklıoğlu, “Sütün litresi 1,15 kuruş muydu, 1 lira mıydı denmez daha farklı noktaya gelir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Burdur'un yöresel tatlarının yanı sıra, Bucak Duranlar Süt A.Ş'de üretilen ve raf ömrü 50 güne kadar uzayan kaymak ve yoğurt ikram edildi. Duran Süt A.Ş. Sahibi Süleyman Duran, inek sütünden imal edilen kaymağın Türkiye'nin çeşitli illerine ve özellikle Irak'a ihraç ettiklerini söyledi.

Süleyman Duran'ı tebrik eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “bu kaymak noktasında da farklı yapmak lazım. Para kazanabilmenin yolu burada. Camız kaymağından yap bana gönder. Eğer süt sıkıntısı çekersen, Kocaeli'nde Mandayla alakala bir çiftlik kurulmuş, oradan süt temini yaparız” dedi.

;